Stuurhuis revisie
Kosten besparen, kwaliteit behouden

Revisie door Auto Elect

Draait u aan uw stuur, dan brengt het stuurhuis de gewenste beweging over naar de wielen. Werkt dit niet goed, dan kunt u niet veilig rijden. Daarom is het stuurhuis een veiligheidsonderdeel: gaat het kapot, dan moet het worden vervangen of vernieuwd. Pas daarna mag de auto de weg weer op. Revisie vormt dan een interessante optie: u bespaart kosten met behoud van kwaliteit. Zeker als u samenwerkt met Auto Elect.

stuurhuis revisie

Zo gaan we te werk

Auto Elect is gespecialiseerd in stuurhuis revisie. Dit betekent dat we defecte onderdelen in stuurhuizen herstellen en vervangen. Omdat we uitsluitend originele materialen gebruiken, maken we het stuurhuis weer als nieuw. Daarbij werken we efficiënt: we voeren de revisie binnen drie werkdagen uit. We hebben ook gereviseerde stuurhuizen op voorraad. Doet u uw bestelling voor 13.00 uur, dan ontvangt u hem de volgende dag. Op al onze producten geldt twee jaar garantie.

Defect herkennen

Wilt u een stuurhuis laten reviseren, dan is het belangrijk om een defect op tijd te herkennen. Daarom delen we de belangrijkste symptomen met u.

  • Hydraulische stuurhuizen
    Wees alert als u een lekkage tegenkomt. Dit kan hydrauliekolie zijn. Het stuursysteem loopt leeg, waardoor de stuurbekrachtiging op een gegeven moment niet meer werkt. Dit is gevaarlijk. Ook kan er na een tijdje schade aan de oliepomp ontstaan, wat hoge kosten met zich meebrengt.
  • Elektrische stuurhuizen
    Let op als de stuurbekrachtiging af en toe uitvalt of niet opstart. Brandt er ook een waarschuwingslampje in het dashboard, dan weet u zeker dat er iets met het stuurhuis aan de hand is. Onderneem zo snel mogelijk actie om de schade te beperken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over stuurhuis revisie? Bij Auto Elect zijn we ontwikkelaar, maar bovenal liefhebber van autotechnische producten. Met onze kennis van zowel klassieke als moderne auto’s informeren we u graag.

🡪 Neem contact op

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Handtekening Glenn Roozing
Glenn Roozing
Samen lossen we elke storing op
Of het nu gaat om een oude of nieuwe auto, samen lossen we elke storing op. Met onze producten werkt u efficiënt en op hoog niveau. We kunnen uit voorraad leveren of uw product reviseren. Meer weten? Zoek in onze webshop het product dat u nodig heeft of neem direct contact op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen, zodat uw klant snel weer de weg op kan.
Neem contact op
TecDoc Edro Special Products Gaured PIM Automotive Auto Elect Vintage