CAN-emulator
Schakel tot verbinding

Bestaande automotive componenten integreren

De vraag naar oplossingen om bestaande automotive componenten in voertuigen te integreren neemt toe. Zoekt u zo’n oplossing? Onze CAN-emulator vormt de schakel tot verbinding. Het maakt daarbij niet uit om wat voor voertuig het gaat. Dit kan een klassieke auto of last mile vehicle zijn, maar ook een boot of industriële machine.

Onze expertise omvat onder andere ondersteuning bij conversieprojecten waarbij voertuigen of industriële machines worden omgebouwd van een conventionele Internal Combustion Engine (ICE) aandrijflijn naar een elektrische aandrijflijn. In dergelijke situaties kunnen wij assisteren bij het selecteren van een elektrische hydraulische stuurbekrachtigingspomp ter vervanging van het originele hydraulische systeem, of van een elektrisch EPS-stuurkolom of -stuurhuis waarbij de CAN-bus besturing op maat gemaakt wordt met behulp van onze CAN-emulator.

CAN-emulator van hoge kwaliteit

De CAN-emulator regelt de communicatie tussen de stuurbekrachtiging en uw voertuig. Met ons team helpen we u van A tot Z: we verdiepen ons in de technische specificaties van uw voertuig, reviseren de benodigde stuurbekrachtiging en stemmen de CAN-emulator daarop af. Tot slot controleren we de werking met geavanceerde testapparatuur.

Ontwikkelen, onderhouden, repareren

Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van producten. We streven naar langdurige relaties met onze klanten door uitstekende klantenservice te bieden. Ons team staat klaar om technische ondersteuning te bieden bij het configureren en installeren van onze CAN-emulatoren. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare partner die meedenkt met uw behoeften en zorgt voor een soepele integratie van onze producten in uw voertuigen of machines.

Hebben we één systeem ontwikkeld, dan kunnen we er daarna eenvoudig meer maken en eventueel een voorraad opbouwen. Ook bieden we ondersteuning bij onderhoud en reparatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Handtekening Glenn Roozing
Glenn Roozing
Samen lossen we elke storing op
Of het nu gaat om een oude of nieuwe auto, samen lossen we elke storing op. Met onze producten werkt u efficiënt en op hoog niveau. We kunnen uit voorraad leveren of uw product reviseren. Meer weten? Zoek in onze webshop het product dat u nodig heeft of neem direct contact op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen, zodat uw klant snel weer de weg op kan.
Neem contact op
TecDoc Edro Special Products Gaured PIM Automotive Auto Elect Vintage