Auto Elect B.V. uw partner voor stuurhuizen

Revisie van stuurhuizen dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze werknemers als geen ander wat er bij stuurhuis revisie komt kijken. Wij hebben dan ook een uitgebreid programma van hydraulische en elektrische (ruil) stuurhuizen. Ook voor elektrische hyrdaulische stuurpompen kunt u bij ons terecht. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Auto Elect B.V.

Revisie en modificatie

De stuurinrichting met de bijbehorende stuurbekrachtiging is essentieel in een voertuig. De onderdelen die hier bij betrokken zijn vallen onder de categorie veiligheidsonderdelen. De stuurinrichting dient te allen tijde in goede conditie te zijn. Auto Elect B.V. verstaat de kunst van reviseren als geen ander. Alle soorten stuurhuizen kunnen door Auto Elect B.V. gereviseerd worden, ook de klassieke exemplaren. Bij de revisie van stuurhuizen worden altijd de originele onderdelen gebruikt, wordt er gewerkt volgens de laatste technieken en wordt er uitvoerig getest op eventuele problemen. Waar nodig worden modificaties toegepast voor een langere levensduur en een verbeterde werking.

Specialisme en klantenkring

Auto Elect B.V. is gespecialiseerd in Delphi, Koyo, Mobis, Saginaw, SMI, TRW, Vistion en ZF. Dankzij onze lange ervaring is het werken met deze merken vertrouwd geworden. Echter, ook met andere merken kunt u bij ons terecht. Schroom niet om contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden. Velen gingen u al voor, waardonder race- en rallyfabrikanten, importeurs en diverse autofabrikanten.