Wanneer is uw Air Conditioning (AC) compressor toe aan revisie of vervanging?

Het meest voorkomende probleem bij airco installaties is onvoldoende koudemiddel. Hierdoor kunnen er allerlei storingen ontstaan in uw airco installatie. Mogelijke oorzaken en symptomen zijn:

  • Afdichtingen raken versleten waardoor de airco installatie langzaam compressorolie en koudemiddel lekt. Dit resulteert in weinig tot geen koelvermogen uit de ventilatieroosters door gebrek aan koudemiddel.
  • Geluidsontwikkeling kan ontstaan door een verstopte airco installatie of een versleten airco compressor.
  • Foutcodes in de aircoregelaar, motorregelaar en centrale regelaar die niet te verwijderen zijn.

Air Conditioning (AC) compressor reviseren of vervangen?

Als de airco compressor niet meer naar behoren functioneert, is reviseren of vervangen mogelijk. De specialisten van Auto Elect B.V. kunnen uw airco compressor reviseren en weer opleveren als nieuw. De revisie gebeurt met de uiterste zorg en uitsluitend originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast leveren wij ook nieuwe airco compressoren, condensors, verdampers, drogers, filters en expansiekleppen.

In de huidige markt is het voor gangbare airco compressoren vaak gunstiger om de airco compressor te vervangen voor een nieuw exemplaar. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor uw airco compressor.

Kwaliteitseisen en garantiebepalingen

Alle gereviseerde en nieuwe airco compressoren van Auto Elect B.V. voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De airco compressoren worden uitvoerig getest onder de zwaarste omstandigheden en afgesteld met zelf ontwikkelde testapparatuur en gereedschappen. Wij geven twee jaar garantie op onze producten.