Auto Elect

Wanneer uw stuurhuis reviseren?

Het stuurhuis is een belangrijk onderdeel in uw voertuig. Het moet de veiligheid waarborgen en doen wat het moet doen wanneer u de weg opgaat. Lekkage is gevaarlijk. Het langzaam leeglopen van het stuursysteem kan leiden tot het stoppen (bekrachtigen) van het stuurhuis. Dit kan gevaarlijk zijn als u er niet op berekend bent. Tevens kan de schade, en dus de kosten, nog hoger oplopen als het systeem zonder olie komt te werken. De pomp, die meestal hoger is gemonteerd dan het stuurhuis, komt zonder olie te draaien en zal dan gegarandeerd ook defect gaan. Het systeem raakt ernstig vervuild met metaalresten en kan het volgende stuurhuis weer beschadigen als het niet goed gereinigd en gerepareerd wordt. Omdat een stuurhuis een veiligheidsonderdeel is mag deze niet defect (lek) zijn tijdens de APK. Dus bij vermoedelijke lekkage of defecten dient u dit onderdeel direct laten controleren door de garage.

Reviseren noodzakelijk

Het reviseren van een stuurhuis betekent zoveel als het herstellen en/of vervangen van de defecte onderdelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen met materialen gewerkt die bij het stuurhuis horen. Wij raden u aan om een lekkend of defect stuurhuis zo snel mogelijk te laten nakijken. Als u er niet op rekent dat de stuurbekrachtiging minder goed werkt, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties op de weg.

Reviseren bij Auto Elect - Hydroline

Waarom zou u uw stuurhuis moeten laten reviseren bij Auto Elect - Hydroline? Heel simpel; zoveel ervaring op één plek leidt tot uitstekende kwaliteit. Enthousiaste medewerkers besteden de uiterste zorg aan uw product. Op al onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar. Normaal gesproken kunnen uw onderdelen na een revisie bij Auto Elect - Hydroline B.V. weer jaren mee. Reviseren bij Auto Elect - Hydroline B.V. is kiezen voor vakmanschap en topkwaliteit.

PIM Automotive
Tecdoc
Tecdoc Partner
Cardona partner
Auto technica 2014