Auto Elect

EPS Elektronische stuurhuizen

Elektronische stuurinrichtingen of stuurhuizen worden steeds vaker door de fabrikanten toegepast. Voordeel is de beïnvloedbaarheid en een zuiniger brandstofverbruik. De besparing zal in de praktijk zo'n 0.3% zijn. Tevens zijn deze systemen de voorlopers van de elektrische auto. Ook het gemak waarmee bijvoorbeeld de auto's zijn te parkeren wordt beïnvloed met een elektronisch systeem. Denk daarbij aan de 'citymode' waarmee de auto in de stad lichter stuurt en automatisch uitschakelt zodra u boven een door de fabrikant ingestelde snelheid komt.

Elektronische stuurkolommen, stuurkolom

De stuurkolom is één van de belangrijkste onderdelen van het stuursysteem. Auto Elect - Hydroline biedt een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan elektronische ruilstuurkolommen; het EPS-programma. Steeds vaker wordt in lichtere auto's een elektronische stuurkolom als stuurbekrachtiging gemonteerd. Auto Elect - Hydroline B.V. reviseert deze stuurkolommen volgens de laatste, in eigen huis ontwikkelde, technieken. Onze stuurkolommen worden uiterst zorgvuldig getest, ingeleerd en gekalibreerd. Deze ruilstuurkolommen zijn dan ook 'plug and play' te monteren.

Auto Elect - Hydroline EPS stuurkolommen en stuurhuizen

De werknemers van Auto Elect - Hydroline hebben jarenlange werkervaring (meer dan 20 jaar). Toch betekent ervaring niet dat onze werknemers uitgeleerd zijn. Auto Elect - Hydroline B.V. past voortdurend haar werkwijze aan aan de nieuwste technieken en materialen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, zodat we voortdurend onze werkwijze kunnen optimaliseren. Bij Auto Elect - Hydroline B.V. worden de stuurkolommen en stuurhuizen zorgvuldig gereviseerd en uitvoerig getest om te voorkomen dat er zich in de toekomst gebreken kunnen voordoen. Daarnaast geven wij ook standaard 2 jaar garantie.

PIM Automotive
Tecdoc
Tecdoc Partner
Cardona partner
Auto technica 2014