Auto Elect

Auto Elect - Hydroline, partner voor stuurhuizen

Stuurhuisrevisie dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Met meer dan 20 jaar ervaring weten onze werknemers als geen ander wat er bij stuurhuisrevisie komt kijken. Wij hebben dan ook een uitgebreid programma hydraulische ruilstuurhuizen. Ook voor elektrische ruilstuurhuizen en stuurkolommen (EPS) kunt u bij ons terecht. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Auto Elect - Hydroline B.V.


Revisie en modificatie

De stuurinrichting en stuurbekrachtiging is een essentieel onderdeel in een voertuig. Deze valt onder de categorie veiligheidsonderdelen. De stuurinrichting dient te allen tijde in goede conditie te zijn. Auto Elect - Hydroline B.V. verstaat de kunst van het reviseren als geen ander. Alle soorten stuurhuizen kunnen door Auto Elect - Hydroline B.V. gereviseerd worden, ook de klassieke exemplaren. Bij de revisie van stuurhuizen worden altijd de originele onderdelen gebruikt, wordt er gewerkt volgens de laatste technieken en wordt er uitvoerig getest op eventuele problemen. Waar nodig worden eventuele modificaties toegepast voor een langere levensduur en een verbeterde werking.

Specialismen en klantenkring

Auto Elect - Hydroline B.V. is gespecialiseerd in ZF, TRW, SMI, KOYO, Vistion, Saginaw en Delphi. Dankzij onze lange ervaring is het werken met deze merken vertrouwd geworden. Echter, ook met andere merken kunt u bij ons terecht. Schroom niet om contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden. Velen gingen u al voor, waaronder race- en rallyfabrikanten, importeurs, autofabrikanten en ook diverse Formule 1 teams.

PIM Automotive
Tecdoc
Tecdoc Partner
Cardona partner
Auto technica 2014