Auto Elect

Wat is een airco?

Airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur in uw voertuig. We hebben volledig elektronisch geregelde systemen, maar ook handmatige systemen zitten in ons programma. De airconditioning in de auto zorgt voor een betere temperatuur, zodat u frisser achter het stuur zit. Ook helpt de airconditioning bij het ontwasemen van de ruiten.Wat kan Auto Elect - Hydroline doen?

Het kan voorkomen dat de aircocompressor of het aircosysteem het begeeft. Er kan bijvoorbeeld een lek ontstaan in de koelinstallatie waardoor de airco minder of helemaal niet meer functioneert. De experts van Auto Elect - Hydroline B.V. kunnen uw aircocompressor reviseren en weer opleveren als nieuw. De revisie gebeurt met de uiterste zorg en uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt om de kwaliteit te waarborgen. Alle soorten airco's kunt u bij ons laten reviseren. Daarnaast produceren en leveren wij ook nieuwe airco's, condensors, filter/drogers,verdampers en expansiekleppen. U kunt gratis en vrijblijvend informeren naar de producten en mogelijkheden die wij aanbieden. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om actief met u mee te denken over uw aircosysteem.

Kwaliteitseisen aircosystemen

Auto Elect - Hydroline stelt hoge eisen aan haar producten. Alle onderdelen worden uitvoerig getest onder de zwaarst mogelijke omstandigheden. Ook wordt er voldaan aan de strenge internationale eisen die gelden op het gebied van veiligheid. Wij kunnen alle aircosystemen leveren en reviseren. Daarnaast is Auto Elect - Hydroline B.V. gespecialiseerd in Sanden, Denso, Bock, Vistion, DooWon en Delphi. Op alle producten die u omtrent uw airco systeem bij ons besteld of laat reviseren geven wij 2 jaar garantie.

PIM Automotive
Tecdoc
Tecdoc Partner
Cardona partner
Auto technica 2014